Pergole din lemn terasa

Pergole din lemn terasa

Modelul de pergole din lemn, terasa prezentat prin intermediu acestor randuri reflecta in mod clar o idee absolut interesanta in ceea ce priveste amenajarea la exterior a uneri cladiri. Cu un model interesant de terasa cu podea, usor distantate de la nivelul solului.

Si care este amenajata cu balustrada, gardulet decorativ realizat din lamele tip fideluta. Dar si cu posibilitatea ca acesta terasa sa poata fi acoperita cu o placa de policarbonat. Asta, pentru a putea obtine un confort mult sporit in cazul persoanelor aflate la interiorul acestei variante de amenajare a spatiului exterior.

Ansamblul respectiv este montat pe o suprafata pavata si este realizat din lemn de rasinoase, bine finisat si lacuit cu lac cerat pe baza de apa dela ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii lemnul poate rezista la fel de bine la actiunea tuturor agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger. Fara sa-si piarda prea curand calitatile sale initiale.

Din punct de vedere tehnic, modelul de terasa prezentat aici este realizat la baza stalpilor principali de rezistenta cu balustrada din doua modele de gardulet decorativ din lamele tip fideluta, in model de dreptunghi.

Modelul respectiv de terasa vine sa completeze aspectul per ansamblu al imobilului respectiv.

Si reprezinta o solutie interesanta de amenajare pentru oricare alta cladire, indiferent de marime sau design.

Prin intermediul acestui model de terasa, dumneavoastra  va puteti convinge de faptul ca lemnul de rasinoase este singura materie prima care reprezinta cel mai bun raport calitate-pret. Atunci cand vine vorba despre realizarea unuia sau mai multor corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea la exterior a curtilor, gradinilor sau a altor spatii cu destinatie diversa.

 

 

Comments are closed.