Design modern pergole lemn

Design modern pergole lemn

Realizate sub amprenta unui design modern, aceste pergole din lemn reprezinta pentru noi o adevarata provocare. Tocmai din acest motiv ne-am hotarat sa va prezentam si dumneavoastra un astfel de model de accesoriu ideal pentru casa.

La prima vedere respectivul model de pergola pare a fi unul extrem de simplu si fara prea mare importanta. Insa, la o analiza mult mai atenta veti putea observa ca respectivul model de pergola este realizata in forma de semiluna si se poate transforrma imediat intr-un accesoriu ideal pentru amenajarea intrarii unei case.

Modelul respectiv de pergola este format din stalpi principali de rezistenta care pot fi de 10 - 11 cm grosime, uniti intre ei de grinzile principale de sustinere a traverselor, care la randul lor sunt bine distantate intre ele.

Fiecare traversa este prinsa separat direct in zidul exterior al imobilului.

Iar pentru obtinerea unui aspect exterior cel putin atractiv, aceste ansambluri de corpuri de lemn de rasinoase sunt acoperite cu o placa de policarbonat de diferite grosimi si culori.

Astfel incat pergola per ansamblu sa poata fi transformata rapid intr-o adevarata sursa de protectie pentru zona respectiva. Acolo unde pergola sa se face utila.

Acest ansamblu numit sugestiv pergola este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Per ansamblu, modelul de design modern al acestor pergole din lemn reprezinta o adevarata optiune pentru amenajarea imobilului dumneavoastra, indiferent de forma pergolei.

Mai ales atunci cand aceasta este bine asociata cu imobilul, dupa forma si culoare, sau cu oricare alt corp de mobilier de gradina aflat in imediata sa apropiere.

Iar daca vine vorba de culoare, este bine de stiut faptul ca modelul de pergola prezentat aici poate fi obtinut intr-o multitudine de culori. La alegere, din cele peste 20 de nuante existente in paletarul de culori de la producator.

 

Comments are closed.