Pergola din lemn exterior

Pergola lemn exterior

Pergola lemn exterior reprezinta acel corp de mobilier destinat special pentru amenajarea zonelor exterioare. Asa cum se poate bine observa si din imaginile atasate aici.

Practic, este vorba despre acele corpuri de mobilier din lemn de rasinoase de mari dimensiuni a caror utilitate poate fi diversificata in functie de preferinte.

Si asta datorita faptului ca respectivul model de pergola este acoprit si cu o placa de policarbonat necesara pentru o buna protectie impotriva picaturilor de ploaie.

Din punct de vedere tehnic, aceasta pargola lemn exterior este realizata avand la baza un piedestal inalt de paroximativ 50 cm. Si care este prevazut si cu dusumea.

Pergola are la baza o balustrada realizata prin combinatia a doua modele personalizate. Si este imprejmuita cu un gardulet decorativ din lamele tip fideluta, in model de dreptunghi.

Iar protectia acestui model de pergola impotriva intemperiilor este asigurata prin tratarea lemnului cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii lemnul de rasinoase isi poate pastra calitatile sate initiale, timp de mai multi ani consecutivi.

 

 

 

Comments are closed.