Pergole din lemn moderne

Pergole din lemn moderne

In imaginile atasate aici, avem un alt model pergola extrem de interesant, prin modul de executie, in doua nuante care se completeaza reciproc una pe cealalta.

Este vorba despre acele doua nuante de mare efect, wenge si crem. Care reusesc de fiecare data sa surprinda in mod placut chiar si cele mai pretentioase persoane.

Modelul respectiv de pergola, este parte componenta a unui ansamblu de mobilier necesar pentru amenajarea spatiului exterior, chiar intr-un cartier de blocuri.

Iar atunci cand pergola se sincronizeaza foarte bine cu garduletul decorativ, aceasta este mult mai interesanta.

Din punct de vedere tehnic, modelul respectiv de pergole din lemn moderne nu exceleaza prin dimensiuni. Insa, atrage foarte bine atentia prin natura finisajelor cu care pergola a fost inzestrata.

Pergola este realizata pe baza a patru stalpi principali de sustinere, cu doua arcade principale si traverse.  Dar si cu un interesant gardulet decorativ amplasat strategic in cele doua laturi ale respectivei pergole din lemn moderne.

Aceasta este cu atat mai atractiva cu cat stim ca este confectionata in aceeasi nuanta ca si garduletul imprejmuitor.

Si ca oricare alt produs din lemn executat de firma noastra, acesta este bine lacuit  cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.  Tratamentul respectiv este oferit aplicat indiferent de culoarea aleasa. Si face ca acest produs sa fie unul de mare efect pentru respectiva casa.

 

 

Comments are closed.