Pergole din lemn interior

Pergole din lemn interior

Si pentru ca provocarea in ceea ce priveste realizarea de corpuri de mobilier pentru gradina continua, incercam sa va prezentam aici un alt model interesant de pergola.

Un model care face obiectul amenajarii unui spatiu comercial de interes public, cu un astfel de produs din lemn de rasinoase, chiar la interiorul unui spatiu comercial.

Acest model de pergola este realizata din patru stalpi principali de rezistenta prevazuti in partea superioara cu doua grinzi principale si contravantuiri.

Si tot in partea superioara intreg ansamblul beneficiaza de existenta unor traverse de 15 cm latime si 2 cm grosime. Cu un decupaj in ambele capete ale fiecarei traverse.

Intreg ansamblul este de culoare castan inchis. Dar care poate fi decorat in oricare alta culoare in functie de preferinte. Iar atunci cand doriti sa va amenajati propria curte cu un astfel de accesoriu, trebuie sa stiti ca acest corp de mobilier este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca timp de cativa ani consecutivi  ploaia, gerul sau soarele puternic nu vor putea avea niciun efect negativ asupra acestui produs de mare valoare pentru orice curte.

Comments are closed.