Pergole din lemn stratificat

Pergole din lemn stratificat

Iata avem aici un model complex de pergola din lemn cu arcade, traverse, gardulet decorativ, jardiniere si bancute.

Pe langa acest model de pergola din lemn de rasinoase firma noastra executa o gama variata de pergole din lemn stratificat. Insa acest model de pergola este unul mult prea pretentios din cauza pretului de achizitie al lemnului stratificat.

Referitor la modelul anterior de pergola, proprietarul a ales sa amenajeze  locul de amplasare al acestei pergole cu o placa din ciment de aproximativ 10 - 12 cm grosime.

Astfel incat noul produs poate fi sustinut intr-un echilibru perfect.

Pentru realizarea acestui interesant model de pergola cu bancuta si jardiniera s-a folosit lemnul de rasinoase de diferite dimensiuni si grosimi.

Astfel incat pentru jardiniere s-a folosit lemnul de rasinoase de diferite dimensiuni si grosimi. Iar pentru jardiniere s-au folosit lamelele de 15 cm latime si 2 cm grosime.

Bancuta a fost realizata pe baza lamelelor de 6 cm latime  si 4 cm grosime.

Garduletul decorativ este realizat din lamele de tip fideluta orientate in model de romb. Iar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor pergola poate fi lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii, pergola din imagini poate rezista la fel de bine tuturor intemperiilor timp de mai multi ani consecutivi.

 

 

Comments are closed.