Pergole pentru casa

Pergole pentru casa

Extrem de simplu dar de mare efect, acest model de pergole pentru casa vine sa completeze inn mod placut seria produselor destinate pentru amenajarea curtilor sau a gradinilor.

Si cum altfel, daca nu prin achizitionarea unei gama largi de pergola de mare efect.

Asa se face ca noi ne-am propus sa va atragem din nou atentia cu un interesant model de pergola atasat unui imobil. Intr-un mod atat de inteligent incat aspectul per ansamblu al acestui imobli este imbunatatit considerabil.

Pergola se bazeaza pe rezistenta a doi stalpi principali realizati din lemn de rasinoase de aproximativ 10 cm grosime. Dar si pe grinda care este montata pe partea exterioara a imobilului.

Aceasta din urma reprezentand principalul punct de sprijin al traverselor din partea superioara.

In acest caz, traversele au o grosime de 2 cm si o latime de 15 cm. Iar la baza, pergola beneficiaza de o platforma de ciment pavata ceea ce ii permite sa fie utilizata pentru desfasurarea mai multor tipuri de activitati care implica automat si socializarea.

Este bine de stiut si faptul ca, pentru a putea intra in stransa legatura cu imobilul, pergola respectiva poate fi decorata cu oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori existent la producator.

 

Comments are closed.