Pergole Alexandria

Pergole Alexandria

Dupa cum spuneam, corpurile de mobilier executate de firma noastra au ca destinatie finala amenajarea atat a curtilor, a gradinilor sau a spatiilor publice.

Tocmai din acest motiv am ales sa va prezentam aici un model de terasa amenajat inteligent cu o pergola montata exact pe zidul terasei.

Modelul respectiv de pergola este realizat avand la baza doua tipuri de grinzi principale. Necesare pentru fixarea in gardul din ciment, cat si pentru sustinerea traverselor din partea superioara a pergolei. Acest corp de mobilier de mare efect, cu rolul esential de a inconjura terasa pe toate partile.

Iar cand aceasta reuseste sa intre in stransa legatura cu restul corpurilor de mobilier, dar si cu cladirea, atunci nu a mai ramas nimic de facut. Totul este OK.

Modelul respectivc de pergola este de culoare neagra. Iar daca dumneavoastra doriti, puteti obtine acest corp de mobilier in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Iar pentru o buna garantie a produselor realizate din lemn de rasinoase,  acest model de pergole Alexandria este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat. Asa se face ca, timp de mai multi ani consecutivi nu veti avea niciun fel de problema in ceea ce priveste calitatea materiei prime, care este lemnul de rasinoase.

Comments are closed.