Pergole Buzau

Modelul de pergola prezentata aici reprezinta una dintre cele mai interesante actiuni  de amenajare a unei curti. Cu un model de pergole Buzau, un produs de calitate superioara care sa aiba capacitatea de optimiza foarte bine spastiul disponibil. Si de a fi folosotor in cele mai diverse solutii.

Pergola respectiva este atent montata pe o platforma de ciment pavata.

Aceasta are stalpii de rezistenta de aproximativ 15 cm grosime.

Acestia din urma sunt uniti doi cate doi cu ajutorul a doua traverse de 20 cm latime si 2 cm grosime, apropiate intre ele, dar care formeaza cate o grinda pentru celelalte traverse aflate in partea superioara a pergolei.

Fiecare dintre traverse prezinta cate un decupaj interesant in ambele capete.

Ca si suprafata de acoperire, pergola din imaginile noastre are o suprafata extrem de groasa astfel incat permite desfasurarea mai multor tipuri de activitati, al caror numitor comun este socializarea.

Pergola din imaginile noastre se afla in stare bruta insa, trebuie sa stiti ca o protectie a lemnului este absolut necesara. In caz contrat acesta ar putea suferi deteriorari semnificative. Si care nu mai pot fi reparate.

Tocmai din acest motiv mentionam faptul ca respectivul model de pergola poate fi vopsit in oricare culoare, din cele preferate de dumneavoastra.

Iar pentru a putea face fata tuturor intemperiilor, cat si a agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger,  pergola prezentata aici este bine tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.  Asa se face ca produsele noastre sunt tot mai solicitate in ultima perioada, indiferent de nuanta sau model.

 

 

Aceasta pergola

Comments are closed.