Pergole Craiova

Modelul de pergole Craiova face referire la acele corpuri de mobilier din lemn de rasinoase destinate special pentru amenajarea cu succes a zonelor exterioare. Practic, aici este vorba despre un model de pergola care poate fi asociata si cu o jardiniera in forma de haxagon.

Aceasta este realizata din lemn de rasinoase dinsponibil in doua modele. In forma de lambriu plin si sub forma de gardulet decorativ.

La baza respectivului corp de mobilier pentru gradina se regasete lemnul de rasinoase sub forma de scanduri de 4 cm grosime. Si care sunt continuate in partea superioara, pe cinci din cele sase laturi, cu gardulet decoratin in model de romb.

La randul lui, garduletul este confectionat din lamele tip fideluta. Si este necesar ca suport ideal pentru plantele agatatoare, cat si ca important element de decor.

Respectivul model de pergole Craiova, asa cum este prezentat aici poate fi decorat in oricare din nuantele preferate de dumneavoastra.

Dincolo de asta, protectia pergolei impotriva agentilor externi, ploaie, soare sau ger este realizata prin aplicarea lacului cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Iar in ceea ce priveste pretul de achizitie, acesta este unul extrem de accesibil.

Comments are closed.