Pergole Slobozia

Pentru o buna orientare in ce priveste alegerea unei solutii de amenajare a propriei curti noi va prezentam aici modelul de pergole Slobozia. O varianta de amenajare extrem de viabila.

Mai ales pentru amenajarea acelor locuri cu pretentii. Dupa cum se poate observa si din imaginile atasate.

Avand in vedere faptul ca respectivul model de pergola reprezinta un produs cu accente rustice, am incercat sa facem fata provocarii de amplasare a acestei pergole pe un teren pavat, chiar in imediata apropiere a unei piscine. Un spatiu destinat cu precadere relaxarii.

Iar rezultatul final poate fi observat si din imaginile atasate.

Tocmai din acest motiv va prezentam un model de pergola de mari dimensiuni.

Pergola este realizata intr-un design, pe cat de simplu, pe atat de interesant.

Tocmai din acest motiv, pergola reuseste sa relationeze destul de bine cu piscina, dar si cu toate celelalte elemente peisagistice aflate in imediata sa apropiere.

Din punct de vedere tehnic, pergola se bazeaza pe rezistenta celor patru stalpi principali  de aproximativ 10 - 11 cm grosime.

A celor doua grinzi principale, cat si a traverselor aflate in partea superioara.

Spre deosebire de celelalte modele de pergole prezentate si realizate de firma noastra, modelul respectiv de pergola beneficiaza de prezenta unor traverse de 10 cm latime si 4 cm grosime.

Iar daca pergola ar fi acoperita si cu o placa de policarbonat, aceasta si-ar putea amplifica mult gradul de utilitate.

Dincolo de acest aspect, pergola este tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Numai in aceste conditii, acest model de pergole Slobozia poate rezista destul de bine in conditii din cele mai utile.

Fie ce este vorba despre soare, ploaie sau vant. Iar daca nuanta din imagine este una care care nu va satisface pe deplin, atunci dumneavoastra puteti comanda pergola in oricare din nuantele preferate. In functie de paletarul de culori disponibile la producator.

 

Comments are closed.