Pergola din lemn pentru vita de vie

Pergola din lemn pentru vita de vie

Pergola din lemn, ca multe alte corpuri de mobilier pentru curte sau gradina, din cele executate de firma noastra este realizatae in diferite forme si culori.

Asa cum este si acest model dee pergola din lemn pentru vita de vie sau trandafiri.

Tocmai din acest motiv incercam sa va prezentam aici un interesant ansamblu de pergole folosit in special pentru amenajarea curtilor,  in vederea transformarii sale intr-un interesant suport pentru plante.

Practic, aici este vorba despre un ansamblu de pergole realizate din lemn de rasinoase bine lacuite si finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Ceea ce inseamna ca produsul nostru poate beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor, indiferent de ce natura sunt acestea.

Dupa cum am mai spus, este vorba aici despre un ansamblu de pergole bine ancorat in sol, cu ajutorul ancorelor metalice.

Pergola se evidentiaza in mod special prin stalpii principali de rezistenta, garduletul decorativ din lamele tip fideluta, cu contravantuiri si traverse in partea superioara.

Iar forma in care doriti sa va decorati popria gradina cu astfel de piese de mobilier ramane la aprecierea dumneavoastra.

Si asta nu e tot. Pentru ca, odata ce v-ati gandit la amenajarea gradinii cu un astfel de corp de mobilier din lemn ar fi de preferat ca acesta sa fie decorat in functie de arhitectura imobilului aflat in imediata sa apropiere.

Asa ca puteti comanda acest ansamblu de pergole in orice nuanta preferati din cele existente in paletarul de culori de la producator.

 

Comments are closed.