Pergola simpla trandafiri

Pergola simpla trandafiri

Pergola simpla trandafiriUna dintre cele mai simple si mai interesante pergole pentru gradina v-o prezentam aici, sub denumirea de pergola simpla trandafiri.

Nu intamplator, ci cu scopul de a sti exact  pe ce sa mizati atunci cand vine vorba despre alegerea unui astfel de produs necesar pentru amenajarea  oricarei gradini.

Pergola este realizata pe baza a doi stalpi principali de rezistenta, cu un gardulet decorativ in partea din mijloc, realizat intr-un model extrem de simplu., pe baza lamelelor de tip fideluta.

Iar in partea superioara pergola este prevazuta cu doua  lalele cu rol de grinda, dar si cu alte trei traverse, cu decupaje la ambele capete.

Aceestea din urma sunt realizate din scandura de 15 cm latime si 2 cm grosime.

Si astaa nu e tt. Deoarece modelul nostru de pergola, este bine fixata in sol cu ajutorul ancorelor metalica care ii dau rezistenta si care ofera protectia necesara impotriva umiditatii excesive din sol.

Dincolo de acest aspect pergola este bine tratata cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Asa se face ca produsele din lemn de rasinoase executate de firma noastra sunt forte rezistente la cele mai diferite forme de manifestare a intemperiilor. Pe toata perioada anului, indiferrent de anotimp.

 

Comments are closed.