Pergola din lemn cu bancuta

Pergola din lemn cu bancuta

Am amintit in mai multe randuri, sub diferite forme faptul ca pentru o buna optimizare a spatiului disponibil  de la interiorul unei curti, mare parte dintre iubitorii corpuriplor de mobilier pentru zona exterioara au optat practic pentru imbinarea mai multor articole de mobilier pentru gradina intr-unul singur.

Prin intermediul caruia sa poata sa realizeze atat un decor interesant la nivelul curtii, cat si sa obtina un produs rezistent si durabil in timp.

Pentru realizarea acestui corp de mobilier s-a folosit lemnul de brad de forme si grosimi diferite, bine tratat  cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In acest fel produsul nou format beneficiaza de o buna garantie chiar si atunci cand timpul este nefavorabil.  Fie ca este vorba de ploaie, soare sau vant.

Dincolo de acest aspect, pergola din imaginile noastre poate fi  comandata in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori. Bineinteles dupa propriile preferinte.

Asa ca nici culoarea nu mai poate fi un obstacol major in alegerea produsului dorit si necesar pentru amenajarea propriei gradini.

Important este ca atunci cand va aflati in situatia de a putea opta pentru unul din produsele din lemn de resinoase realizate de firma noastra, acesta sa se poata face util si sa nu supere din punct de vedere al cromaticii.

 

Comments are closed.