Pergola lemn intrare casa

Pergola lemn intrare casa

Modelul respectiv de pergola din lemn intrare casa reprezinta un model de corp de mobilier realizat dupa preferintele unui client. Ceea ce inseamna ca acest accesoriu confectionat din lemn de rasinoase este unul personalizat. La baza caruia se afla lemnul de rasinoase bine echilibrat si protejat impotriva intemperiilor.

Acest lucru este realizat prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire intre straturi.

Modelul respectiv de pergola este unul extrem de usor de realizat.

Acesta se bazeaza pe existenta stalpilor principali de rezistenta de aproxiamtiv 8 cm grosime uniti intre ei prin intermediul unor grinzi de aceeasi grosime.

Si au capacitatea de a sustine intr-un bun echilibru o serie intreaga de traverse de 12 cm latime si 2 cm grosime.

Acestea din urma sunt fixate, odata in zidul exterior al imobilului, cat si pe grinzile principale, astfel incat noul corp de mobilier are aspectul unui evantai.  Si pate fi mult imbunatatit prin aplicarea optionala a unei placi de policarbonat de diferite grosimi si nuante.

Per ansamblu respectivul model de pergola lemn intrare casa se face mult mai interesant prin existenta unor balustrade realizate din fier forjat.

Acordati atentie maxima acestui ansamblu si inspirati-va corect pentru realizarea propriului decor exterior al cladirii dumneavoastra.

Comments are closed.