Modele foisoare de curte

De la octogoonal la hexagonal, aceste modele de foisoare de curte executate de firma noastra si-au regasit cu succes locul potrivit in gospodariile acelor persoane care stiu cu adevarat sa aprecieze lemnul la justa lui valoare. Dar si ideile noastre prin intermediul carora lemnul de rasinoase are capacitatea de a imbraca diferite forme si culori.

Tocmai din acest motiv va prezentam aici un model de foisor hexagonal care va poate oferi un grad ridicat de intimitate. Si asta datorita faptului ca la baza foisorului este imprejmuit de un model de balustrada din lambriu plin cu gardulet decorativ in forma de romb.

Acesta se regaseste pe cinci din cele sase laturi ale foisorului.

In partea superioara acesta este prevazut cu contravantuiri si cu acoperis realizat din sindrila bituminoasa de calitate superioara.

Este bine de precizat aici faptul ca foisorul este prevazut la interior cu dusumea, iar pentru o buna protectie la exterior este lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. Asta pentru o buna rezistenta impotriva actiunii agentilor externi, ploaie, soare, vant sau ger.

De asemenea este bine de mentionat faptul ca in functie de preferinte, foisorul poate fi comandat in oricare din culorile disponibile la producator.

Comments are closed.