Foisor de gradina verde

Realizat pe o platforma de ciment destul de inalta de aproximativ 20-30 cm, foisorul in imaginile atasate aici reuseste sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de confort si relaxare.

Este vorba aici despre un model de foisor din lemn pentru gradina de forma octogonala, care are la baza un model de balustrada realizata din lamele din lemn usor distantate intre ele si care sunt distribuite in plan vertical.

In partea superioara, foisorul este prevazut cu un gardulet decorativ realizat din acelasi tip de lamele distribuite in plan vertical, cu contravantuiri si un acoperis realizat din sindrila bituminoasa de culoare verde.

Acest foisor de gradina verde este decorat conform dorintei actualului proprietar. Insa, daca dumneavoastra doriti, puteti comanda acest model de foisor in oricare din culorile preferate.

Modelul de foisor prezentat aici este cu atata mai interesant cu cat la interior acesta este prevazut cu podea iar pentru o buna rezistenta impotriva agentilor externi, ploaie, vant, soare sau ger. Sau chiar si la schimbarile bruste de temperatura foisorul isi poate pastra in continuare calitatile.

Si asta datorita faptului ca finisajul acestui model de foisor de gradina verde este realizat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Este bine de precizat aici faptul ca lacul cerat pe baza de apa, spre deosebire de celelalte lacuri cu solventi, are capacitatea de a patrunde adanc in textura lemnului, oferindu-i protectia de care lemnul are atata nevoie.

Asa ca, nu ar mai trebui sa stati prea mult pe ganduri atunci cand vine vorba despre mobilarea propriei gradini cu un astfel de corp de mobilier, care este tocmai acest foisor de gradina verde.

Comments are closed.