Foisoare din lemn rotund

Dorim sa va prezentam aici un interesant model de foisor de gradina de forma octogonala. Un foisor realizat din lemn de rasinoase si  a carui forma permite foisorului sa fie utilizat exact pentru scopul propus, ca si loc de asteptare, deoarece respectivul foisor este montat chiar in apropierea unei institutii deconcentrate.

Este vorba aici despre un model de foisor amplasat direct pe suprafata solului. Foisorul este prevazut cu dusumea si bancute de jur imprejur, la interior. Si este inconjurat de un model de balustrada din lamele verticale distantate intre ele. Stalpii de sustinere au o grosime de 10 cm. Si sunt sustinuti in partea superioara de un gardulet decorativ din lamele verticale distantate intre ele.

Acoperisul foisorului este realizat din sindrila bituminoasa. Iar cand vine vorba despre protectia lui, foisorul este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare. In aceste conditii foisorul poate sa reziste intemperiilor pentru mai multi ani consecutivi.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si acordati foisorului dorit utilizarea necesara. Fie ca este vorba despre odihna, relaxare, asteptari, etc.

Si cand te mai gandesti ca totul poate fi al dumneavoastra la un pret rezonabil. Ca doar practicam preturi de producator.

Comments are closed.