Modele balustrade lemn exterioare

Modele balustrade lemn exterioare

Aceste modele balustrade lemn exterioare vin sa completeze foarte bine seria de astfel de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea la exterior a diferitelor imobile.

Asa cum se poate observa din fotogratiile atasate aici.

Din punct de vedere tehnic, pentru realizarea acestor modele de balustrade lemn exterioare s-a folosit lemnul de rasinoase bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Acesta este aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Respectivul model de balustrada  este unul de joasa inaltime, care se bazeaza pe stalpii principali de rezistenta de 10/11 cm grosime. Uniti intre ei cu cate trei lamele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 4 cm grosime. La fel ca si mana curenta. Acestea din urma, lamelele sunt bine distantate intre ele si beneficiaza de un finisaj special, fiind rotunjite pe muchii.

In speta, aceste modele de balustrade lemn exterioare, este folosit la fel de bine atat pentru intrarea in imobilul respectiv, cat si pentru imprejmuirea balconului de la nivelul superior al acestui imobil.

Asa ca, in situatia in care va doriti un astfel de model de balustrada este bine de stiut ca il puteti folosi cu acelasi succes atat pentru amenajarea zonelor exterioare cat si a zonelor de interior. In oricare din culorile sau nuantele preferate astfel incat balustrada respectiva sa fie una de mare succes pentru orice imobil.

Asa ca nu mai pierdeti timpul in zadar si actionati ca la carte pentru obtinerea a tot ce va doriti.

Comments are closed.