Balustrade lemn balcon

Balustrade lemn balcon

Acest model interesant de balustrade lemn balcon este definit de o inaltime standard pentru un astfel de corp de mobilier, cat si de esenta lemnului de rasinoase care are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor venite din partea clientilor. Cat si la actiunea difritilor agenti externi cum ar fi soare, ploaie, vant sau ger.

Modelul respectiv este unul destul de simplu de realizat si este format pe baza stalpilor de rezistenta de aproximativ 10 cm grosime.

Acestia din urma sunt prinsi intre ei prin cele patru randuri de lamele din lemn de rasinoasse de 14 cm latime si 4 cm grosime. Usor rotunjite pe muchii.

Atat stalpii de rezistenta cat si cele 4 rinduri de lamele sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu stefuire intre straturi.

Asa s-a ajuns ca acest corp de mobilier sa fie unul de mare efect perntru orice tip de imobil, indiferent de culoare sau textura. In orice perioada a anului indiferent de anotimp.

Este bine de stiut ca, atunci cand treceti la realizarea panourilor de gard, acestea trebuiesc executate la o lungime de cel mult egala cu 2 m.

In caz contrar, daca lungimea acestor panouri ar depasi 2 m, atunci cu siguranta ca acestea ar risca sa se deformeze in timp datorita diferentelor mari de temperatura sau a altor factori de influenta.

Comments are closed.