Masa si scaune din lemn masiv

Masa si scaunele din lemn masiv de rasinoase reprezinta alte corpuri de mobilier de gradina, realizate astfel incat sa va scoata din orice incurcatura, fie ca este vorba despre amenajarea unui foisor, a unei terase sau pur si simplu, acestea pot fi amplasate direct pe gazon. Acolo unde acestea se pot fixa foarte bine in sol.

Acest model de masa si scaune este unul pe cat de simplu, pe atat de interesant.

Este bine finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Masa si scaunele din lemn masiv de rasinoase au capacitatea de a rezista la fel de bine in conditii vitrege, de soare, vant sau ger.

Modelul respectiv de corpuri de mobilier pot fi comandate in functie de preferinte, in cate exemplare doriti. Este bine de stiut faptul ca pretul de achizitie al unui astfel de model nu va poate afecta buzunarul din nici un punct de vedere.

Asa ca, nu mai pierdeti timpul prin magazine de profil, pentru ca la noi gasiti produse de calitate la preturi accesibile, deoarece noi suntem producatori directi.

Sub aceeasi calitate a lemnului de rasinoase bine lacuit si finisat, noi executam la cerere chiar si mese necesare pentru amenajarea gradinilor sau curtilor.

Pentru realizarea acestor tipuri de corpuri de mobilier se pot adapta ca si marime spatiilor de care dispuneti folosindu-se lemn de rasinoase de diferite grosimi, cat si lungimi.

Comments are closed.