Mobilier modern de exterior

Nu de putine ori am amintiti faptul ca piesele de mobilier de gradina executate de firma noastra pot reprezenta o solutie interesanta de amenajare chiar si a spatiilor interioare. Si tot aici aminteam ca locul de amplasare al acestora trebuie sa fie unul cel putin generos, intrucat corpurile de mobilier din lemn de rasinoase sunt ceva mai voluminoase.

Astfel, va prezentam aici o varianta interesanta prin care am reusit sa mobilam un spatiu interior.

Este vorba despre un birou cu masa, masuta, canapea, doua fotolii si gardulete decorative realizate din lamele tip fideluta.

Pentru realizarea acestor piese de mobilier s-a folosit in general lemnul masiv de rasinoase, mai exact, lemnul de brad de diferite grosimi, bine slefuit si finisat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Toate aceste detalii, cat si rotunjirea muchiilor, au contribuit in mod evident la crearea unui efect mult superior, al fiecarei piese de mobilier. Cat si la asigurarea unei protectii mult sporite atunci cand acestea sunt amplasate in aer liber. Acolo unde, in alte conditii, diferentele mari de temperatura cat si umezeala sau gerul ar fii intervenit in mod negativ asupra lemnului.

Din acest motiv va amintim faptul ca atunci cand va doriti un lucru, ar trebui mai intai sa treceti la efectuarea tuturor masuratorilor necesare dupa care si alegeti tot ce vi se potriveste mai bine.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri , treceti la actiune si puneti-va in practica ideile !

Si astfel poate fi la inaltime in fata tuturor atunci cand vine vorba despre amenajarea spatiilor cu mobilier din lemn de rasinoase, atat la interior, cat si la exterior.

Comments are closed.