Scaune pentru gradina

Din categoria mobilier de gradina se integreaza cu succes chiar si acest set de scaune du tablie la mijloc. Un ansamblu de corpuri de mobilier cu functie dubla, avand in vedere existenta acelei tablii amplasate strategic intre cele doua scaune.

Intreg ansamblul este realizat din lamele din lemn de rasinoase de 10 cm latime si 4 cm grosime.

Cele doua scaune sunt proiectate incat sa poata fi folosite la fel de bine, atat pe suprafetele pavate cat si direct pe gazon. Astfel incat sa va poata scoate din incurcaturi ori de cate ori este nevoie.

Si ca orice corp de mobilier pentru gradina, cele doua scaune au tablie la mijloc sunt lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Dincolo de acest aspect este bine de stiut ca acest ansamblu este de culoare mahon, insa daca dumneavoastra doriti, puteti comanda respectivul ansamblu de produse in culoarea sau nuanta dorita in functie de paletarul de culori existent. Cu conditia ca acesta sa poata intra intr-o buna rezonanta cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere, sau chiar imobilul.

Comments are closed.