Masa acoperita din lemn

Masa cu bancute si acoperis repreinta o idee interesanta de realizare a unui corp de mobilier fix, care poate fi amplasat oriunde, in curtea dumneavoastra, fie ca este vorba despre o suprafata plana, realizata din beton, fie direct pe gazon.

In cazul acestui produs de mobilier realizat din lemn de rasinoase, atat masa cat si bancutele sunt bine echilibrate si au capacitatea de a oferi un confort sporit pe tot parcursul anului.

Noul produs este cu atat mai interesant cu cat acesta este realizat din lemn de rasinoase de dimensiuni diferite, cu o grosime de 4 cm.

Acoperisul este realizat de asemenea din lamele din lemn de rasinoase si este acoperit cu sindrila bituminoasa de inalta calitate.

De asemenea, culoarea lemnului poate fi schimbata in functie de preferinte. Iar atunci cand vine vorba despre protectia lemnului, aceasta este asigurata prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii va veti putea bucura de acest corp de mobilier la fel de bine pe toata perioada anului.

Un alt amanunt important de retinut este legat de faptul ca pretul de achizitie al acestui produs nu este unul care sa atenteze la buzunarul dumneavoastra, deoarece noi practicam costuri de producator.

Comments are closed.