Leagan pentru terasa lemn

Leagan pentru terasa lemn

Acest model de leagan pentru terasa din lemn reprezinta unul din principalele articole de mobilier pentru gradina din cadrul categoriei decoratiuni lemn, din cadrul siteului nostru.

Fiecare dintre categorii au rolul de a realiza o informare cat mai clara cu privire la paleta larga de corpuri de mobilier necesare pentru amenajarea mediului exterior si interior realizate de firma noastra.

Ceea ce face ca respectivul model de leagan sa fie unul caruia o buna parte dintre clientii nostri i-au gasit utilitatea in propria curte sau gradina.

Acesta fiind un corp de mobilier care poate fi realizat in diferite marimi, in functie de preferinte.

Din punct de vedere tehnic, respectivul model de leagan este realizat din lemn de rasinoase si consta intr-un sezut cu spatar realizat dupa anumite standerde.

Astfel incat respectivul model de leagan sa fie la fel de confortabil pentru una, doua sau trei persoane consecutiv. In functie de capacitatea leaganului.

Acesta este realzat astfel incat sa poata imita foarte bine aspectul unei canapele din lemn. Ceea ce ne face sa credem ca poate fi la fel de confortabil chiar si in situatia in care doriti sa va intindeti in el.

Si asta datorita faptului ca respectivul model de leagan este dotat chiar si cu spatare laterale.

In alta ordine de idei, lemnul folosit pentru realizarea acestui model de leagan este obtinut in grosimi diferite, de 2 si 4 cm.

Si pentru ca respectivul model de leagan pentru terasa lemn este suspendat si bine echilibrat cu ajutorul unor cordeline, distanta de la sol si pana la leagan poate fi aleasa in functie de preferinte.

De asemenea, ar mai fi de amintit aici si faptul ca, pentru a intra in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier din gradina, leaganul poate fi vopsit in diferite nuante sau culori in functie de preferinte.

Iar in ceea ce priveste protectia impotriva intemperiilor, aceasta este asigurata prin tratarea lemnului cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia alicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Comments are closed.