Leagan cu perne decorative

Leagan cu perne decorative

Realizat din lamele de lemn de rasinoase a caror grosime este de 2 cm, respectivul model de leagan cu perne decorative ne trimite cu gandul in zona traditional - rustica.

Mai ales, in situatia in care modelul respectiv de leagan este realizat sub amprenta unui design extrem de atractiv. Astfel incat leaganul sa aiba capacitatea de a intra in stransa legatura cu tot ce se afla in imediata apropiere.

In alta ordine de idei, modelul respectiv de leagan este conceput pentru a fi util in cele mai neasteptate locuri, acolo unde acesta poate optimiza foarte bine spatiul disponibil.

Ca si modelul anterior, leaganul cu perne decorative si un sezut extrem de moale poate fi o solutie viabila pentru orice curte, gradina sau terasa.

Acolo unde respectivul model de leagan beneficiaza si de o buna protectie impotriva intemperiilor.

Prin aplicarea mai multor straturi cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceste conditii, respectivul model de leagan poate fi comandat in diverse nuante si culori, in functie de preferinte. Dar si in functie de disponibilitatile de la producator.

Si tot aici ar mai fi de stiut ca firma noastra executa doar partea din lemn a leaganului.

Tot ce tine de pernele decorative si partea de sezut, acestea pot fi achizitionate optional, la costuri suplimentare.

Comments are closed.