Casute de gradina modele

Casuta de gradina reprezinta o alta forma de amenajare a propriei curti cu un corp de mobilier de mare valoare pentru intreaga familie, iar daca aveti nevoie de un astfel de casuta de gradina, atunci este bine sa comandati cu incredere un astfel de produs necesar pentru casa.

Mai ales in situatia in care acesta intra intr-o stransa legatura cu gardul si chiar cuimobilul sau celalalte constructii din lemn pentru gradina aflate in imediata apropiere. Tocmai din acest motiv, venim in sprijinul dumneavoastra cu un interesant model de casuta de gradina.

Din punct de vedere al modului in care a fost realizata, casuta din lemn pentru gradina este montata pe o placa din ciment pavata.

La baza, casuta din lemn are stalpii de rezistenta de 10/11 cm grosime si este imprejmuita din lambriu plin din lemn de rasinoase.

Accesul se face cu ajutorul unei usi. Casuta dispune si de trei iluminatoare dintre care doua sunt amplasate frontal si unul in partea laterala a casutei.

Inaltimea acesteia este de aproximativ 2 m si este acoperita cu sindrila bituminoasa de calitate superioara. Iar pentru o buna protectie impotriva intemperiilor, lemnul care sta la baza acestui corp de mobilier pentru gradina este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in trei straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

Casutele din lemn pentru gradina sunt proiectate pentru a putea fi un interesant loc pentru depozitare a diferitelor ustensile pentru gradinarit, de exemplu.

Sau poate fi transformata intr-o magazie pentru scule.

Asa ca, nu mai stati pe ganduri si faceti alegerea potrivita pentru curtea dumneavoastra.

Comments are closed.