Imagini terase din lemn

Imagini terase din lemn

Respectivul model de terasa din lemn de rasinoase este realizat la nivelul superior al unei cladiri. Asa cum se poate observa si din aceste imagini terase din lemn.

Si vine ca un bun reper de orientare in ceea ce inseamna amenajarea cu un astfel de corp de mobilier, din lemn de rasinoase.

Rasinoasele reprezinta cea mai buna esenta de lemn care se comporta foarte bine la clima din Romania.

Dincolo de acest aspect terasa este montata pe o suprafata perfect plana, acolo unde se realizeza si ruptura termica si de umiditate.

Terasa este dotata la interior cu dusumea, are o inaltime de 2,5 m si este inconjurata de stalpi principali de sustinere, cu balustrada realizata intr-un model personalizat.

Modelul respectiv de terasa este foarte simplu de realizat si constituie o solutie interesanta de amenajare a unui astfel de spatiu.

La baza acestei solutii de amenajare se afla lemnul de rasinoase in diferite grosimi. Bine pus in valoare prin aplicarea unei bune protectii impotriva intemperiilor, prin aplicarea mai multor straturi de lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii lemnul beneficiaza de o buna protectie impotriva tuturor agentilor externi, de pe tot parcursul anului, indiferent de anotimp.

Iar in ceea ce priveste culoarea, chiar nu exista niciun fel de problema, deoarece nuanta poate fi schimbata in functie de preferinte. Asa ca nu mai stati pe ganduri si treceti la actiune.

 

Comments are closed.