Balustrade moderne din lemn

Balustrade moderne din lemn

Fie ca este vorba despre amenajarea imobilelor la interior sau exterior, existenta unei balustrade moderne din lemn are un rol deosebit in sporirea confortului, odata cu utilitatea. Asa cum se poate observa si din imaginile aferente acestui articol.

In speta este vorba aici despre un imobil al carui confort exterior este completat prin amenajatea balconului si a terasei de la nivelul superior, cu un model de balustrade moderne din lemn.

Din punct de vedere tehnic, balustrada este realizata pe baza stalpilor principali de rezistenta de aproximativ 10 cm grosime.

Acestia sunt uniti intre ei cu lamele din lemn de rasinoase de 14 cm latime si 2 cm grosime. Distantate intre ele si care sunt orientate in plan orizontal.

Si asta nu e tot. Pentru ca balustrada este prevazuta si cu mana curenta.

Iar pentru a ramane la fel de rezistenta impotriva intemperiilor, aceasta este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca respectivul model de balustrada poate face fata agentilor externi de pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Insa, ar mai fi de precizat aici si faptul ca nuanta in care este vopsit lemnul joaca si ea un rol extrem de important.

Modelul nostru de balustrada este de culoare pin. Iar daca doriti puteti obtine acest corp de mobilier in oricare alta nuanta din cele preferata. O nuanta care sa aiba si capacitatea de a intra in stransa legatura cu imobilul cu care este asociata balustrada respectiva.

 

Comments are closed.