Ghiveci din lemn

Atunci cand vine vorba despre amenajarea la interior a curtilor cu un astfel de corp de mobilier, noi va recomandam cu incredere acest ghiveci din lemn de dimensiuni medii pentru un astfel de accesoriu ideal pentru curte sau gradina.

Practic, aici este vorba despre un ghiveci din lemn de rasinoase. A carui baza este executata din lamele de aceeasi textura, de 2 cm grosime.

Iar in partea superioara respectivul ghiveci din lemn este coontinuat cu un gardulet decorativ, cu dublu rol. Acela de completare a decorului cat si ca un bun statiu pentru mentinerea florilor si a plantelor intr-o pozitie verticala.

Ceea ce ne face sa credem ca respectivul corp de mobilier se poate face la fel de util, fie in mediul exterior cat si la interiorul unei terase, sere sau chiar pe holul sau in living. Daca si numai daca acesta din urma, livingul este destul de generos ca si spatiu.

Din punct de vedere al dimensiunii, acest accesoriu pentru gradina poate fi comandat in diferite volume, nuante si culori, in functie de preferinte.

Iar daca acest corp de mobilier este amplasat in mediul extern, este bine de stiut ca firma nastra asigura si o buna protecte impotriva intemperiilor, prin aplicarea unui lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Si pentru ca asta nu e tot, noi va asiguram de faptul ca acest ghiveci din lemn poate fi achizitionat la un pret relativ mic in comparatie cu alte produse similare.

Si asta datorita faptului ca noi suntem producatori directi. In consecinta aplicam preturi de neegalat.

Comments are closed.