Jardiniera din lemn

Jardiniera din lemn

Jardiniera din lemn cu gardulet decorativ, asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici reprezinta cu succes un alt corp de mobilier destinat pentru amenajarea spatiilor exterioare. Indiferent cat de inguste ar pute fi acestea.

Si asta, datorita faptului ca respectivul model de jardiniera se desfasoara in plan vertical. Fiind si un bun suport pentru plantele agatatore. Gratie garduletului decorativ confectionat din lamele tip fideluta orientate in model de romb.

La baza jardiniera este usor ridicata de la nivelul solului, este de forma unui hexagon si este conceputa pe baza scandurilor din lemn de rasinoase de forma patrata, de 4 cm grosime.

Iar spre partea superioara acestea sunt continuate pe cinci laturi, cu un model de gardulet decorativ confectionat din lamele tip fideluta in model de romb sau patrat. In functie de preferinte.

Inaltimea acestor gardulete poate fi aleasa in functie de cat de bine reuseste acesta sa intre in stransa legatura cu toate celelalte corpuri de mobilier aflate in imediata apropiere.

Asa cum se poate observa din imaginile atasate aici jardiniera din lemn este prezentata in forma bruta.

Insa, daca dumneavoastra doriti, veti putea beneficia de acest corp de mobilier in oricare din culorile preferate.

Si pentru ca acest accesoriu este realizat din lemn de rasinoase va siguram de faptul ca modelul respectiv de jardiniera este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca aceasta jardiniera din lemn de rasinoase va putea beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor, pe tot parcursul anului indiferent de anotimp.

Asa ca nu mai stati pe ganduri si alegeti unul sau mai multe astfel de corpuri de mobilier necesare pentru o buna otimizare a spatiului interior din propria curte.

Comments are closed.