Cusca de caine lemn

Cusca de caine lemn

Cusca de caine lemn reprezinta un accesoriu indispensabil oricarei curti sau gradini. Indiferent de marime, forma sau culoare. Si care se afla in atentia firmei noastre odata cu cererea tot mai crescuta venita din partea diversilor clienti.

Asadar, noi am venit spre intampinarea acestora cu un model clasic de cusca pentru caine, insa executam la cerere oricare alt model de cusca, din cele propuse de dumneavoastra. Atata timp cat lemul de rasinoase are capacitatea de a raspunde in mod pozitiv tuturor solicitarilor.

Modelul respectiv de cusca este realizat din lamele din lemn de rainoase ondulate pe muchii si care sunt orientate in plan orizontal, sub aspectul unui lambiu plin.

Iar in ceea ce priveste acoperisul respectivului model de cusca, acesta este realizat cu sindrila bituminoasa de calitate superioara si prezinta la marginile din fata si spate, o bordura extrem de interesanta.

Per ansamblu, modelul respectiv de cusca este unul extrem de elegant pentru un astfel de accesoriu.

Dar daca imobilul este unul cu staif, aceasta cusca de caine lemn este tot ce trebuie. Mai ales in situatia in care cusca pentru caine este bine tratata impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Si daca aceasta este decorata intr-o culoare care sa intre in stransa legatura cu tot ce o inconjoara. De la imobil si pana la cel mai mic accesoriu de gradina.

Restul e poveste.

Comments are closed.