Ghivece pentru flori din lemn

Ghivece pentru flori din lemn

Seria produselor decorative confectionate la cerere de firma noastra continua in mod evident prin acest model de ghivece pentru flori din lemn.

Un accesoriu de mare valoare si utilitate, in sensul ca acesta poate optimiza foarte bine spatiul interior. Atat intr-un decor clasic sau rustic, cat si intr-unul modern cu accente contemporane.

Ghiveciul respectiv are dimensiuni medii pentru un astfel de corp de mobilier. Este realizat din lemn de rasinoase de 2 cm grosime si prezinta in partea din mijloc un gardulet decorativ din lamele de tip fideluta.

De asemenea, garduletul este ideal pentru mentinerea plantelor intr-o pozitie verticala.

In forma prezentata respectivul model de ghivece pentru flori din lemn poate contribui in mod evident la crearea per ansamblu a unui aspect extrem de interesant in propria curte sau gradina.

In alta ordine de idei, aici este vorba despre un produs din lemn de rasinoase care poate beneficia, la cerere si de o buna protectie impotriva intemperiilor. Datorita faptului ca respectivul accesoriu pentru gradina este bine lacuit cu lac cert pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in doua straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

De asemenea ar mai fi de stiut aici si ca respectivul model de ghivece pentru flori din lemn poate fi obtinut intr-o paleta larga de culori, in functie de preferinte, dar si in functie de paletarul de nuante disponibil la producator.

Comments are closed.