Jardiniera lemn

Un model de jardiniera lemn reprezinta acel corp de mobilier destinat pentru a fi un bun suport pentru ghivecele cu flori.

Dupa cum de poate observa si din imaginile noastre, respectivul corp de mobilier este unul destul de simplu.

Este realizat din lemn de rasinoase bine protezat si lacuit contra intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia. Aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare strat.

Si are capacitatea de a optimiza foarte bine spatiul disponibil din respectiva curte sau gradina, acolo unde acesta este amplasat.

Un astfel de model de jardiniera din lemn este unul potrivit pentru amenajarea oricarui spatiu, acolo unde jardiniera se face utila. Fie ca este vorba despre o curte, gradina, terasa sau chiar si locurile publice.

Din punct de vedere al nuantei, jardiniera are capacitatea de a se sincroniza la fel de bine atat cu un decor modern, cat si cu unul clasic sau contemporan.

Asa ca, numai stati pe ganduri si comandati cu incredere acest model de jardiniera simpla in oricare din culorile preferate astfel incat aceasta sa poata intra in stransa legatura cu tot ce o inconjoara.

Comments are closed.