Garduri din lemn Slobozia

Gardul din imaginile atasate aici reprezinta o optiune viabila pentru amenajarea unei curti. Mai ales in situatia in care dumneavoastra doriti sa asigurati o protectie maxima  tuturor produselor aflate la interiorul curtii.

Gardul din imagine este realizat pe baza unei fundatii de 60 - 70 cm inaltime, cu stalpi principali de rezistenta si panouri din lemn de rasinoase executate in model tip jaluzea.

Atat panourile din lemn cat si fundatia din ciment contribuie la fel de bine la realizarea acestui model de gard care se poate transforma imediat intr-un accesoriu extrem de viabil pentru casa.

Si pentru ca firma noastra se ocupa doar de realizarea partea din lemn a gardului precizam faptul ca panourile acestui model de gard sunt realizate din lamele bine finisate pe muchie si sunt tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca, respectivul model de gard poate beneficia de o buna protectie impotriva intemperiilor pe toata perioada anului, indiferent de anotimp.

Iar atunci cand modelul respectiv de gard este pus in valoare si de un model de poarta realizata pe baza acelorasi  panouri din lamele tip jaluzea, atunci sunteti cu siguranta  beneficiarul unui accesoriu extrem de util pentru orice casa.

Comments are closed.