Garduri din lemn Bucuresti

Indiferent de forma, marime sau culoare, gardul din lemn reprezinta una dintre cele mai viabile si de efect solutii de protejare a propriei case, cat si a bunurilor aflate la interiorul curtii.

Gardul din imaginile noastre reprezinta una dintre variantele de amenajare pe care v-o oferim dumneavoastra in vederea propriei documentari. In ceea ce priveste delimitarea anumitor spatii sau terenuri. Fie ca este vorba despre un teren particular sau unul de interes public.

Modelul de gard prezentat aici pleaca de la o fundatie de 50 - 60 cm inaltime  cu stalpi de rezistenta de 15 cm grosime si care intra intr-o buna sincronizare cu panourile din lemn realizate din lamele de rasinoase de cea mai buna calitate, la fel ca si portile mare si mica prin care se face accesul din interior si viceversa.

Modelul de panou folosit la amenajarea acestui model de gard  este de tip matrice. Si dupa cum se poate observa, gardul reuseste sa intre intr-o stransa legatura cu imobilul de la interiorul curtii, prin culoare, design cat si prin textura materialelor folosite.

Asa s-a ajuns la obtinerea acestui efect extrem de interesant pentru curte.

Iar daca dumneavoastra doriti un astfel de model de gard pentru amenajarea propriului perimetru trebuie sa il comandati din timp.

De asemenea este bine de stiut ca odata comandat, acest model de gard are capacitatea de a-si pastra calitatile sale initiale timp de mai multi ani consecutivi.

Deoarece acesta este bine lacuita cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In aceasta situatie micul dumneavoastra paradis va putea prinde contur. Si nu unul oarecare, ci unul de mare efect.

Comments are closed.