Garduri din lemn Iasi

Dupa cum spuneam, gardurile din lemn de rasinoase, joaca un rol important  chiar si in crearea unui aspect deosebit al locuintei pentru care reprezinta o solutie atragatoare.

Din imaginile prezentate aici rezulta ca acest model de gard are la baza o fundatie nu prea inalta, realizata din ciment si care este prevazuta cu teava rectangulara de 4 cm grosime fixata in fundatie la o distanta, cel mult egala cu 2 m una fata de cealalta.

In caz contrart, daca tevile rectangulare ar fi amplasate la o distanta mai mare de 2 m, atunci panourile de gard ar risca sa se deformeze in timp.

Si pentru ca tot am adus vorba despre panourile din lemn, acestea sunt realizate din lamele de rasinoase de 4 cm grosime si 14 cm latime, rotunjite pe muchii si care sunt bine protejate de factorii externi. Acestea sunt finisate pe muchii si sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

Asa se face ca modelul respectiv de gard are capacitatea de a rezista la fel de bine tuturor intemperiilor de pe parcursul anului, fie ca este vorba despre soare, ploaie, vant.

In aceste conditii nici chiar gerul nu poate avea vreun efect negativ asupra calitatii lemnului.

Dincolo de acest aspect modelul respectiv de gard reuseste cu succes sa va ofere in aceeasi masura protectia si siguranta de care aveti atata nevoie in casa si in curtea dumneavoastra, departe de privirile indiscrete ale trecatorilor sau a musafirilor nepoftiti.

Cu alte cuvinte, este de bine sa acordati atentie maxima gardurilor executate de firma noastra si astfel veti putea fi putini mai siguri pe produsele preferate. Indiferent de culoarea aleasa.

Comments are closed.