Garduri din lemn Sibiu

Realizat pe o fundatie din ciment de joasa inaltime, acest model de gard din lemn de rasinoase este realizat pe baza lamelelor ditribuite in plan orizontal, in model matrice. Iar pentru o buna rezistenta, fiecare dintre aceste panouri sunt strabatute la mijloc de o alta lamela orientata in plan vertical. Rolul acestei lamele este de a mentine intr-o pozitie optima lamelel principale ale gardului.

Iar in ceea ce priveste panourile dinlemn, acestea sunt prinse intre ele cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime.

Modelul respectiv de gard este cu atat mai interesant, cu cat prinderea panourilor de tevile rectangulare este mascata inteligent cu lamele din lemn de aceeasi textura. Astfel incat gardul capata un aspect atragator, de continuitate pe toata lungimea.

Si pentru ca tot a venit vorba despre un produs din lemn, acesta este bine tratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia, aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii, gardul nostru poate beneficia de o buna protectie la intemperii, pe tot parcursul anului, pentru mai multi ani consecutivi.

Culoarea acestui model de gard este castan. Insa, daca acest lucru constituie o problema de nuanta, noi va asiguram ca puteti comanda gardul in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Asa ca, nu mai stati prea mult pe ganduri si comandati imediat acest model de gard. Si nu uitati ca noi aplicam cele mai mici preturi de pe piata de profil. Si asta datorita faptului ca noi suntem producatori directi.

Comments are closed.