Gard din lemn Leonardo

Am spus-o si o sa repetam ori de cate ori este nevoie! Gardurile din lemn cu fundatia din ciment de joasa inatlime reprezinta una dintre cele mai potrivite optiuni de amenajare a unei gradini sau a unei curti. Si asta nu intamplator, ci din mai multe puncte de vedere ce tin de aspect, design, cat si de costuri.

Respectivul model de gard este realizat intr-un design simplu, ceea ce face ca acesta si-a gasit tot mai multi adepri in randul clientilor nostrii. Acestia optand cu incredere pentru obtinerea unui astfel de model de gard din lemn Leonardo, necesar pentru amenajarea curtilor sau a gradinilor.

Gardul este conceput dupa o idee destul de simpla prin intermediul careia asa zisi stalpi de rezistenta ai gardului au fost inlocuiti cu tevile rectangulare amplasate la o distanta corespunzatoare mai mica de 2 m. Distanta, in dunctie de care au fost realizate din lemn de rasinoase. Acestea, la randul lor sunt executate din lamele de 14 cm latime si 2 cm grosime. Bine finisate si lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

In aceste conditii, gardul poate face fata tuturor intemperiilor de peste an, indiferent de anotimp.

Culoarea acestui model de gard este negru si intra in contrast direct cu partea din ciment a gardului care este de culoare alb.

Chiar si asa, modelul nostru de gard este unul pentru care ar putea opta multe persoane. Insa pentru linistea dumneavostra este bine de stiut faptul ca acest model de gard poate fi comandat in oricare alta nuanta din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Comments are closed.