Garduri din lemn pentru gradina

Gardurile din lemn, indiferent de model, culoare sau design, mai ales cele executate de firma noastra sunt concepute sa va asigure de tot confortul si protectia de care aveti nevoie. Fie ca este vorba de curte sau gradina.

Asa ca, incercam sa va prezentam aici un interesant model de gard, care este conceput mai mult pentru delimitarea anumitor spatii de la interiorul unei curti.

Gardul este conceput astfel incat sa poata permite o buna vizibilitate din ambele parti. Este vorba aici despre o rama principala de grosime medie de 6/4 cm care reprezinta suportul principalpentru un model de gardulet decorativ realizat din lamele de tip fideluta de tip romb.

Rama principala a gardului se fixeaza direct in sol cu ajutorul unor ancore metalice. Iar atunci cand gardul per ansamblu este decorat in nuantele preferate, acesta se transforma intr-un produs de mare valoare pentru orice curte.

Un alt aspect interesant care merita semnalat este legat de faptul ca si acest model de gard beneficiaza de o buna protectie impotriva intemperiilor. Prin tratarea lemnului cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia aplicat in doua straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare. In acest fel va puteti bucura de calitatile lemnului pentru mai multi ani consecutivi. Intr-o varietate de peste 20 de nuante si culori. Atatea cate exista in paletarul disponibil de la producator.

Comments are closed.