Garduri din lemn rustice

Modelul de gard din imaginile alaturate reprezinta o alta varianta interesanta de ameneajare a unei curti, cu un produs de calitate superioara realizat din lemn de rasinoase in diferite forme si dimensiuni.

Gardul este cu atat mai interesant cu cat din acest peisaj lipeste cu desavarsire fundatia din ciment. Gardul fiind stabilizat si fixat cu ajutorul tevilor rectangulare de 4 cm grosime. Si care sunt mascate inteligent cu lamele din lemn din aceeasi textura ca si respectivul model de gard.

Acesta este realizat pe baza panourilor din lemn, pe baza lamelelor tip matrice orientate in plan orizontal. Acesta are inaltimea de 2 m si totodata are capacitatea de a pastra la interior un grad ridicat de intimitate, tinand la distanta curiosii cat si musafirii nepoftiti.

Modelul respectiv de gard este tratat cu lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia, aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In asemenea conditii, gardul respectiv poate fi o solutie ideala de amenajare a unei curti. Mai ales atunci cand puteti obtine acest model de gard in oricare din nuantele preferate. Si vorba aceea, ca aveti de unde alege. Odata ce paletarul de culori de la producator contine o gama variata de peste 20 de nnuante.

Asa ca nu mai stati prea mult pe ganduri si alegeti varianta optima de gard, indiferent de nuanta sau culoare.

Comments are closed.