Gard matrice Targoviste

Aveti o casa si implicit o proprietate de care va este tare drag, si nu stiti ce sa alegeti atunci cand vine vorba de gardul imprejmuitor? Pai, acest lucru chiar nu este o problema. Deoarece la firma noastra puteti gasi solutia cea mai interesanta si mai viabila atat pentru dumneavoastra, cat si pentru intreaga familie.

Iar atunci cand va aflati in situatia de a alege gardul ideal, trebuie avute in vedere o serie intreaga de aspecte. Atat in ceea ce priveste designul, cat si proportia folosita intre partea din ciment si partea din lemn a gardului, finisajul dar si multe alte aspecte de care va veti lovi la fata locului.

Dincolo de aceste aspecte este bine sa amintim faptul ca partea din lemn a gardului este realizata din lamele distribuite in plan orizontal, in model matrice. Lamele care au o grosime de 2 cm si o latime de numai 10-12 cm.

Panourile formate din aceste lamele sunt prinse de stalpii din ciment ai fundatiei, care au o grosime de 20 cm. Astfel incatm, gardul per ansamblu reprezinta o idee de amenajare extrem de interesanta. Avand in vedere faptul ca gardul reuseste sa se puna in valoare in raport cu desgnul cladirii.

Iar atunci cand vine vorba de protectia lemnului aceasta este aasigurata prin aplicarea a doua straturi de lac cerat pe baza de apa de la Ica Italia, cu slefuire dupa fiecare aplicare. Asa se face ca timp de cativa ani consecutivi nu veti mai avea treaba cu asigurarea protectiei lemnului. Valabil pentru toate corpurile de mobilier pentru exterior realizat de firma noastra.

Comments are closed.