Garduri din lemn Constanta

Si pentru ca tot ne aflam in sfera gardurilor de jaluzea incercam sa va prezentam aici un nou model de gard din aceeasi serie. Este vorba despre un model de gard a carui fundatie a fost realizata la joasa inaltime si care este prelungita in partea superioara cu tevi rectangulare de 4 cm grosime.

Acestea au importantul rol de a sustine panourile din lemn in pozitie verticala, intr-un bun echilibru.

Iar pentru un plus de confort si eleganta al aspectului exterior, partile de prindere a gardului sunt bine mascate de lambriu din lemn de aceeasi textura.

In situatia data, gardul indeplineste toate conditiile unui produs bine realizat si care sa aiba capacitatea de a raspunde in mod pozitiv la toate solicitarile in materie de siguranta, confort si intimitate.

Dincolo de acest aspect, panourile din lemn din care este asamblat acest model de gard sunt bine tratate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare.

In aceste conditii gardul poate face fata cu succes tuturor intemperiilor indiferent de natura lor sau de anotimp.

Astfel gardul poate fi o alegere ideala pentru orice curte sau gradina. Atat in foorma sa initiala cat si in orice alta culoare din cele existente in paletarul disponibil la producator.

Comments are closed.