Panouri gard din lemn

Aveti o cute cu pretentii si doriti sa o amenajati cu un model de gard care sa sa plieze pe nivelul asteptarilor dumneavoastra? Nimic mai simplu daca consultati cu atentie oferta noastra de astfel de produse realizate din lemn de rasinoase.

Tocmai din acest motiv va prezentam aici un interesant model de gard tip jaluzea realizat pe baza lamelelor de 14 cm latime si 4 cm grosime.

Panourile din gard sunt montate pe o fundatie de ciment de aproximativ 70 cm inaltime, cu stalpi principali de sustinere de 20 cm grosime. Si tot aici este bine de amintit si faptul ca contrastul obtinut prin combinarea partilor din lemn si ciment a gardului contribuie extrem de bine la crearea unui aspect extrem de interesant al acestui produs, per ansamblu. Si pentru ca aici este vorba de un gard din lemn, acesta este bine lacuit cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat.

Aceasta este conditia principala pentru ca acest model de gard sa poata face fata cu succes tuturor intemperiilor.

Iar atunci cand vine vorba despre culoare noi va asiguram ca aceasta poate fi aleasa in functie de preferintele fiecaruia dintre clienti.

Asa ca nu trebuie sa va mai faceti probleme in acest sens deoarece la producator paletarul de culori contine peste 20 de nuante.

Comments are closed.