Garduri din lemn Calarasi

Iata avem aici un nou produs care face diferenta dintre un gard obisnuit si unul de mare succes, in ceea ce priveste designul sub amprenta caruia acest model de gard a fost realizat.

Este vorba despre un model de gard de inaltime considerabila, realizat in mare parte din panouri din lemn ale caror lamele sunt usor distantate intre ele si care sunt orientate in plan orizontal. Iar pentru un plus de eleganta al designului, fiecare din respectivele panouri de gard contin pe ambele parti cate doua rame suprapuse. Ceea ce face ca acest model de gard sa surprinda in mod placut din toate punctele de vedere.

Gardul este vopsit in culoare wenge si are un aspect nobil. Acesta este realizat din lemn masiv de rasinoase bine finisat si rotunjit pe muchii.

Gardul este bine taratat cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire intre straturi.

Asa se face ca respectivul model de gard poate rezista la fel de bine tuturor intemperiilor indiferent pe ce perioada a anului ne aflam.

Asa ca puteti opta cu incredere pentru obtinerea unui astfel de produs intr-o varietate larga de culori in functie de paletarul disponibil la producator.

Per ansamblu acest model de gard este unul extrem de fiabil, elegant si rezistent care confera un aspect interesant intregii curti.

Comments are closed.