Mobilier de gradina modern

Mobilier de gradina modern

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste acest mobilier de gradina modern, noi va asiguram ca el poate fi format dintr-o canapea fixa cu fotolii de inaltime medie si o masuta pentru cafea de joasa inaltime. Exact asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici. Dar care se poate transforma intr-o adevarata solutie de mobilare chiar si pentru o zona de interior.

Din alt punct de vedere, acest ansamblu de corpuri de mobilier de gradina modern este realizat din lemn masiv de rasinoase bine lacuit si protejat impotriva intemperiilor, cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia.

Pentru o buna protectie impotriva agentilor externi, soare, ploaie, vant sau ger, respectivele corpuri de mobilier sunt lacuite in trei straturi de lac cerat, cu slefuire dupa fiecare strat.

Iar in ceea ce priveste materia prima si anume lemnul masiv, acesta este obtinut din patrati de 10/11 cm grosime.

Ceea ce inseana ca ofera respectivelor corpuri de mobilier o rezistenta mult sporita la intemperii. Daca si numai daca acestia beneficiaza de tratamentul aplicat, dupa cum am mentionat anterior.

In alta ordine de idei, daca detineti o terasa de proportii, o bucatarie de vara sau orice alt spatiu similar de utilitate in mediul exterior, este bine de stiut ca respectivele corpuri de mobilier se pot face extrem de utile pentru o perioada cat mai lunga de timp.

Important ar fi de precizat aici si faptul ca, pentru a se putea face cat mai comode, aceste corpuri de mobilier pot fi dotate si cu saltele din burete de 10 - 15 cm grosime. Atat pentru partea de sezut, cat si pentru spatarul principal. Dar si cu perne decorative al carui material este unul dehusabil. Pentru o curatare cat mai eficienta.

Insa, este bine de stiut ca aceste modele de saltele pot fi comandate doar optional, la costuri suplimentare.

In ceea ce priveste masuta de cafea, aceasta este realizata din aceeasi patrati din lemn masiv. Iar in partea superioara aceasta este prevazuta cu un blat din sticla groasa,

 

Comments are closed.