Corp de iluminat de exterior din lemn

Corp de iluminat de exterior din lemn

Acest corp de iluminat de exterior din lemn este realizat in mare parte din lemn de rasinoase.

Si combina foarte bine stilul clasic si rustic cu stilul modern. Prin asocierea lemnului de rasinoase de culoare neagra cu placa de plexiglas a corpului de iluminat, dotat cu posibilitatea de iluminare intr-un spectru extrem de larg.

Acest ultim aspect este asigurat de sistemul de iluminare cu ajutorul benzilor cu leduri de tip RGB. Si care este actionat cu ajutorul unei telecomenzi.

Noul corp de iluminar este realizat in forma de trunchi de con rasturnat. Cu partea inferioara mult mai mica decat partea superioara.

Si care isi poate gasi locul potrivit fie intr-o curte, gradina sau chiar si intr-un loc public. Totul depinde de imaginatia si preferintele fiecaruia dintre clienti. Asa cum se poate observa si din imaginile atasate aici.

Acest corp de iluminat de exterior din lemn este o conceptie proprie si va poate oferi un confort deosebit in propria curte sau gradina. Daca si numai daca aceste corpuri de iluminat sunt bine pozitionate, exact in locurile potrivite.

Si pentru ca aici este vorba de lemnul de rasinoase expus tuturor intemperiilor de peste an, este bine de stiut ca acesta beneficiaza de un tratament cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

 

Comments are closed.