Garduri din lemn Bals

Iata avem aici un model de gard necesar pentru amenajarea oricarei curti. Un gard care iese in evidenta in primul rand printr-o fundatie bine conceputa si care impune respect.

Iar atunci cand vine vorba si de adaugarea partii din lemn, in aceasta situatie, gardul poate fi una dintre cele mai interesante accesorii pentru amenajarea unei curti. Chiar si a uneia cu pretentii.

In acest caz partea din lemn a gardului este realizata pe baza lameleor de rasinoase distribuite in plan orizontal, in model de jaluzea, bine finisate cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi cu slefuire dupa fiecare aplicare. Ceea ce inseamna ca gardul poate rezista cu succes diverselor intemperii, indiferent despre ce perioada a anului este vorba.

Gardul este decorat in culoarea wenge. Una dintre cele mai interesante si mai solicitate de clientii nostri. Dar pentru o si mai buna orientare  in ce priveste alegerea culorii potrivite, noi va recomandam sa alegeti oricare alta nuanta din paletarul de culori oferite de producator.

Astfel incat gardul, din punmct de vedere al nuantei si al designului sa poata sa intre intr-o buna rezonanta cu tot ce se afla la interiorul curtii dimneavoastra.

Dincolo de asta, modelul respectiv de gard poate fi o solutie interesanta de amenajare, chiar si a unui spatiu dimn domeniul public, de exemplu.

Important este cat de bine va fi pus in valoare acesta in raport cu celelalte corpuri de mobilier din imediata apropiere.

Asa ca, nu ezitati sa puneti accentul pe calitate si design, pentru a putea obtine tot ce va puteti dori.

Comments are closed.