Gard din lemn Palmina

Pentru o buna orientare in ceea ce priveste rolul unui gard in amenajarea diferitelor perimetre, incercam sa va prezentam aici un astfel de model de gard din lemn Palmina, de calitate superioara. Dar care prin inaltimea lui extrem de joasa, gardul iese practic din toate tiparele, despre cum ar trebui sa arate un gard amenajat in tara noastra.

Din punct de vedere tehnic, gardul este amplasat pe o bordura din ciment, prevazuta din loc in loc cu tevi rectangulare de 4 cm grosime, principala sursa de sprijin si fixare a panourilor din lemn.

Iar pentru ca totul sa fie asa cum va doriti, tevile rectangulare au fost mascate cu lamele din lemn de rasinoase de aceeasi textura ca gardul per ansamblu.

Dincolo de asta, gardul este vopsit in culoarea castan inchis, insa daca dumneavoastra doriti, modelul respectiv de gard poate fi decorat in oricare alta culoare din cele existente in paletarul de culori de la producator.

Iar pentru a putea infrunta toata gama de intemperii, soare, ploaie, vant sau ger, gardul din imaginile noastre este bine lacuit cu lacul cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat aplicat. Asa se face ca gardurile produse de noi, indiferent de lungimea sau inaltimea lor reusesc cu succes sa raspunda in mod pozitiv tuturor solicitarilor in materie de siguranta si confort.

Comments are closed.