Gard din lemn Abelia

Modelul prezentat aici este practic o solutie de amenajare a unei curti aflate in panta. Gardul iese in evidenta printr-o fundatie bine deginita cu stalpi de sustinere placati cu piatra de munte.

Pentru un efect mult sporit fiecare stalp de sustinere este prevazut cu cate un corp de iluminat. Iar o asemenea fundatie nu putea sa fie asociata decat cu un model extrem de viabil cu un model de panouri de gard din lemn Abelia.

Lamelele care sunt realizate in culoarea neagra sunt definite de cei 14 cm latime si 2 cm grosime. Acestea sunt bine lacuite cu lac cerat pe baza de apa de la ICA Italia aplicat in mai multe straturi, cu slefuire dupa fiecare strat.

In asemenea conditii, gardul poate face fata cu succes tuturor intemperiilor indiferent de natura lor si de anotimp.

De asemenea, chiar si culoarea lameleleor este una optionala si poate fi schimbata in functie de preferinte.

Si cum am mai spus in nenumarate randuri, atunci cand gardul poate intra in stransa legatura cu imobilul sau cu celelalte corpuri de mobilier de gradina va puteti declara un mare avantaj in fata tuturor.

Asa ca, in cazul in care detineti o curte aflata in panta, modelul de gard prezentat aici s-ar putea transforma rapid intr-o solutie viabila chiar si pentru amenajarea curtii dumneavoastra.

Cu alte cuvinte consultati cu mare atentie oferta de garduri propusa de noi si apoi alegeti modelul de gard potrivit care considerati ca va reprezinta din toate punctele de vedere.

Comments are closed.